Recenties van onze klanten

In verhouding heb ik altijd stevige bovenbenen gehad en daarom besloot ik een TC Cryo-kuur voor mijn bovenbenen te doen. In het voorgesprek bij La Forma hebben we doorgenomen wat mijn gewenste resultaat was en werd door Heidi heel duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten van de behandelingen en wat een realistisch resultaat zou zijn. Na de eerste behandeling merkte ik al direct verschil en ik ben benieuwd hoe mijn benen er na 4 behandelingen uitzien!

Suzanne

Ik had altijd last van ‘kipfilet-armen’ en een van mijn collega’s tipte La Forma. Na drie behandelingen had ik al zichtbaar resultaat, nu kom ik een keer in de 6 weken langs voor onderhoud. Thanks Heidi van La Forma!

Tamara

Ik ben vijf keer bij La Forma geweest en ben 7cm verloren bij mijn buik. Mijn blouses passen nu weer, bedankt La Forma!

Bart

Afgelopen zomer baalde ik als ik aan het zwembad lag enorm vna de putje sin mijn bovenbenen en via via had ik van La Forma gehoord. Ik heb een gesprek met Heidi ingepland om te bespreken welke behandeling het best bij mij zou passen. Na vier behandelingen zagen mijn benen er al en stuk egaler uit, ik kom nu iedere twee maanden langs om het bij te houden. Superblij met het resultaat en de service!

Janneke

Voor de TC Cryo behandeling was ik sceptisch of ik van mijn ‘man boobs’ af zou komen met de behandelingen. Voorafgaand aan de behandeling gaf Heidi al aan dat vet in deze zone erg hardnekkig kan zijn en er wellicht meer behandelingen nodig zouden zijn. Na 3 behandelingen was ik overtuigd en nu heb ik in totaal 6 behandelingen gehad en ben ik erg tevreden met het resultaat. Ik kan het iedereen aanraden, Heidi bedankt!

Koen

Ik ben superblij met het resultaat dat ik aan mijn buik en taille heb geboekt! Ik ben in totaal vier keer bij La Forma geweest en ben ik 8cm kwijt geraakt. Ontzettend tevreden met het resultaat!!

Petra